'Crisisberaad bij AA Gent: Sterkhouder forceert vertrek, Club kan profiteren'

'Crisisberaad bij AA Gent: Sterkhouder forceert vertrek, Club kan profiteren'
Vrijdag 24 maart 2023 - 08:30   I   door Redactie

AA Gent heeft dan wel de vierde plaats in de Jupiler Pro League te pakken en speelt straks een Europese kwartfinale, maar heeft nu wel een groot probleem.

Want Het Laatste Nieuws stelt dat Michael Ngadeu op weg is naar China en de club Beijing Guoan de Kameroense verdediger, die in juni einde contract is, per direct wil binnenhalen.

"AA Gent houdt het been stijf", schrijft de krant. "Zij willen hun defensieve sterkhouder niet kwijtspelen in de belangrijkste periode van het seizoen." Dat zal echter vergeefse moeite zijn. "Ngadeu, die een financiële slag kan slaan, duwt door."

Met reden: "Hij heeft een clausule in zijn contract waardoor hij zijn overeenkomst kan ontbinden mits het betalen van een verbrekingsvergoeding. In zijn entourage valt te horen dat hij zijn laatste match voor AA Gent gespeeld heeft."

Steunpilaar

Dat zorgt wellicht voor crisisberaad bij de Buffalo's, want Ngadeu is een steunpilaar in de verdediging en zijn vertrek zorgt voor problemen. Waar Club Brugge in de strijd om het laatste play-off 1-ticket mogelijk kan van profiteren. En Europees is Gent zo ook verzwakt.

Poll: Denk je dat Gent de vierde plaats nog zal verliezen aan Club Brugge?

TAGS  I  AA Gent  I  Beijng Guoan  I  Club Brugge

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024