‘International wordt bijzonder hard aangepakt: Verrassende Duivel gaat af’

‘International wordt bijzonder hard aangepakt: Verrassende Duivel gaat af’
Zaterdag 25 maart 2023 - 12:00   I   door Redactie

Vrijdagavond hebben de Duivels een eerste stap naar het EK in Duitsland gezet. Zweden ging dankzij een hattrick van Romelu Lukaku voor de bijl.

Domenico Tedesco had heel wat verrassingen in petto voor zijn eerste wedstrijd als bondscoach. Hij bracht een onuitgegeven elftal aan de aftrap met enkele verrassende namen. Eén speler die iedereen wél verwacht had, was Leandro Trossard.

Trossard is de laatste maanden bijzonder goed bezig bij Premier League-leider Arsenal en probeerde die lijn door te trekken bij de Duivels. Dat lukte hem weliswaar niet zo goed, integendeel. Bij Het Nieuwsblad zijn ze streng voor Trossard.

“Hij was lange periodes onzichtbaar, en toen hij begon uit te zakken om de bal te voelen leed ie gevaarlijk balverlies”, klinkt het in de Vlaamse krant. “Maar één wedstrijd maakt natuurlijk zijn rekening niet.”

Flop

Ook over de taalgrens vonden ze Trossard de zwakste Duivel. Bij de RTBF werd hij aangeduid als ‘Flop van de Match’: “Soms te laag op het veld, soms afwezig... Trossard beleefde een moeilijke avond! Hij kreeg het hoofd nooit echt boven water.”

Poll: Was Trossard vrijdag de slechtste Duivel?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Arsenal

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023