Club-bestuur kan amper geloven wat er opeens met Carl Hoefkens gebeurt

Club-bestuur kan amper geloven wat er opeens met Carl Hoefkens gebeurt
Zondag 26 maart 2023 - 08:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge zitten ze met Rik De Mil aan hun derde trainer van het seizoen. Carl Hoefkens was de eerste die aan de deur gezet werd. Hij hield het vol tot eind december.

In de zes maanden dat hij aan het roer stond van Club wist hij geschiedenis te schrijven door de club voor het eerst te kwalificeren voor de knock-outfase van de Champions League. Toch was het bestuur niet tevreden na mindere resultaten in de competitie en de beker.

De jonge Belgische trainer kreeg de bons en is sindsdien werkloos. Het Club-bestuur zal zijn ogen dan ook even hebben moeten uitwrijven toen ze zagen dat Hoefkens genomineerd is voor de Trofee Raymond Goethals. Maandag wordt de opvolger van Felice Mazzu aangeduid.

De winnaar van de trofee mag zich voor een jaar lang de beste Belgische trainer noemen. Naast Hoefkens zijn ook Vrancken (KRC Genk) en Geraerts (Union) genomineerd. Club heeft dus één van de beste drie Belgische trainers van het afgelopen jaar opzijgeschoven… En hij was nog maar een half jaar bezig…

Klik hier om te zien wie de Trofee Raymond Goethals gewonnen heeft. 

Poll: Wie zal de Trofee Raymond Goethals winnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Union

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023