‘Nieuwe stunttransfer: Overmars wil nu ook inkomend transferrecord breken’

‘Nieuwe stunttransfer: Overmars wil nu ook inkomend transferrecord breken’
Maandag 27 maart 2023 - 09:00   I   door Redactie

Sinds Marc Overmars de touwtjes bij Antwerp in handen heeft, hebben ze al enkele mooie transfers afgerond. Onder meer Vincent Janssen en Jurgen Ekkelenkamp maakten dankzij de Nederlander de overstap.

Ook het binnenhalen van trainer Mark van Bommel is voor een groot deel aan Overmars te danken. De ex-Ajax-man wil deze zomer opnieuw toeslaan. Op uitgaand vlak lijkt het vast te staan dat Willian Pacho het transferrecord zal breken.

Naar verluidt wil Antwerp dat geld meteen opnieuw investeren in een speler. Ze zouden niemand minder dan Justin Kluivert op het verlanglijstje hebben staan. Tuttomercatoweb meldt wel dat de Gread Old stevige concurrentie krijgt in het dossier.

Ook Wolfsburg en vooral Fulham zouden ook interesse hebben in ‘de zoon van’. Dat zijn natuurlijk twee grotere clubs — in grotere competities — dan Antwerp, maar als iemand Kluivert zou kunnen overtuigen, dan is het wel Marc Overmars.

Duur

Kluivert zal alvast niet goedkoop zijn. De linksbuiten wordt door AS Roma uitgeleend aan Valencia en wist dit seizoen al zes keer te scoren en twee assists af te leveren. Zijn waarde wordt rond twaalf miljoen euro geschat en Valencia heeft een aankoopoptie van vijftien miljoen euro.

Die optie willen de Spanjaarden naar verluidt lichten, maar niet voor die prijs. De Romeinen zouden de overeengekomen clausule dan weer niet willen aanpassen. Áls Antwerp Kluivert definitief weet over te nemen, dan zullen ze met zekerheid hun transferrecord breken.

Poll: Moet Antwerp proberen om Kluivert aan te trekken?

TAGS  I  Antwerp  I  Valencia  I  Fulham  I  Wolfsburg  I  AS Roma

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023