Kompany kijkt op: Bijzonder ontslag kan voor méga carrièrewending zorgen

Kompany kijkt op: Bijzonder ontslag kan voor méga carrièrewending zorgen
Maandag 27 maart 2023 - 13:00   I   door Redactie

In Brussel zijn er nog heel wat Anderlecht-fans die liever niet terugdenken aan de breuk met Vincent Kompany. Bij Burnley doet de ex-Duivel het bijzonder goed.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat er verschillende Premier League-clubs hem nauwlettend in de gaten houden. Eén van die clubs is Tottenham. Zondag besloten ze om trainer Antonio Conte aan de kant te schuiven.

De Italiaan had zich onmogelijk gemaakt na een openlijke uithaal tegenover zijn bestuur én spelers. Ook de sportieve prestaties sloegen tegen. Nu Conte aan de kant geschoven is, neemt Cristian Stellini — zijn assistent — het stokje over tot het einde van het seizoen.

Vorige week lekte het nieuws nog uit dat de Spurs aan Kompany zouden denken als opvolger voor Conte. Ze zouden zelf een geheim wapen klaar hebben staan om hem te overtuigen. Als Kompany de overstap maakt, dan zal dat dus pas volgend seizoen zijn.

Kompany

Dat gegeven is trouwens een extra troef voor Tottenham. Het ziet er namelijk niet naar uit dat Kompany van plan is om Burnley vóór het einde van het seizoen te verlaten. De Clarets zijn inmiddels vrijwel zeker van de promotie. Wordt (volgend seizoen?) vervolgd…

Poll: Zal Kompany ook volgend seizoen nog T1 zijn bij Burnley?

TAGS  I  Anderlecht  I  Burnley  I  Tottenham

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024