Anderlecht troeft Belgische topclubs af: “Club Brugge, Antwerp én AA Gent”

Anderlecht troeft Belgische topclubs af: “Club Brugge, Antwerp én AA Gent”
Woensdag 29 maart 2023 - 12:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn ze een wisselvallig seizoen aan het afwerken. Sinds de winterstop lijkt paars-wit wel weer op de rails te staan. De recordkampioen staat momenteel achtste in de JPL.

Daarbovenop komen ze binnenkort ook nog in actie in de kwartfinale van de Conference League. Ze kunnen zelfs doorstoten, want ze krijgen een haalbare kaart voorgeschoteld: het Nederlandse AZ. Ondanks de wisselvalligheid dit seizoen, wisten ze toch een opvallend record te breken.

Paars-wit verkocht dit seizoen samen met kledingsponsor Joma namelijk al 22.000 shirts. “Nooit eerder verkochten ze zoveel shirts”, klinkt het in de Gazet van Antwerpen. De cijfers van de Belgische topclubs zijn moeilijk te achterhalen: “Maar geen enkele Belgische club verkoopt meer dan RSCA.”

“Noch Club Brugge, noch Antwerp, noch AA Gent”, aldus de Vlaamse krant. Anderlecht verdient natuurlijk ook een mooie duit aan de goede verkoop: “Een volwassene betaalt tachtig euro, voor kinderen is het vijfenvijftig euro. De prijzen zijn dus iets goedkoper dan enkele jaren geleden.”

Poll: Had jij dit verwacht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  AA Gent

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024