Club-fans doen beklag tijdens de Duivels: “Dít vragen we ons allemaal af!”

Club-fans doen beklag tijdens de Duivels: “Dít vragen we ons allemaal af!”
Woensdag 29 maart 2023 - 13:00   I   door Redactie

Domenico Tedesco loodste de Duivels dinsdag naar een 2-3 overwinning tegen Duitsland. Na de zege tegen Zweden kan hij dus een perfect rapport voorleggen als bondscoach.

De zoektocht naar een opvolger voor Roberto Martinez duurde lang, maar lijkt uiteindelijk een schot in de roos te zijn. Eén van de sleutelfiguren in de taskforce die de nieuwe bondscoach moest aanstellen, was Club-voorzitter Bart Verhaeghe.

In dezelfde periode zocht ook Club naar een nieuwe trainer, als opvolger voor Carl Hoefkens. Blauw-zwart had ook gepolst bij Tedesco, maar die wilde naar verluidt té graag bondscoach worden. Daardoor grepen ze terug naar plan B (of C... of D) Sott Parker.

Op Twitter deed een blauw-zwarte supporter tijdens Duitsland-België zijn beklag: “Bijna elke Club-fan vraag zich nu af waarom Verhaeghe een volledig ander type trainer bij ons heeft neergezet, terwijl dít het voetbal is dat we wilden zien!”

Gelukkig

Ook een aantal andere kijkers van de Duivels lieten zich horen over de Club-voorzitter: “Verhaeghe koos zowel Parker als Tedesco… Thank God dat ze terechtkwamen waar ze terechtkwamen” en “Stel je voor dat Club Tedesco had en België Parker… ”

Poll: Sta jij nog honderd procent achter Verhaeghe als Club Brugge-voorzitter?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Club Brugge

zondag 4 juni 2023

zaterdag 3 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023