‘Na volledig jaar zonder doelpunt voor Charles De Ketelaere: Pijnlijke transfer’

‘Na volledig jaar zonder doelpunt voor Charles De Ketelaere: Pijnlijke transfer’
Woensdag 29 maart 2023 - 14:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere mocht dinsdag tegen Duitsland Romelu Lukaku komen vervangen. De voormalige prins van Brugge maakte deze zomer de overstap naar AC Milan.

Na de match tegen Duitsland staat CDK officieel 365 dagen droog. In Italië heeft hij nog geen potten kunnen breken. De Rossoneri staan momenteel op een teleurstellende vierde plaats in de Serie A en komen niet in de buurt van het niveau van hun kampioenenjaar. Volgend seizoen moet er dan ook iets veranderen.

Bij AC Milan zouden ze al twee grote transfertargets uitgekozen hebben voor deze zomer. Tuttosport meldt dat ze zowel Jonathan David (Lille) als Nicolo Zaniolo (Galatasaray) willen aantrekken. Dat is toch een duidelijk signaal naar Charles De Ketelaere, want beiden kunnen goed op zijn positie uit de voeten.

Vooral Zaniolo is een échte aanvallende middenvelder, net als De Ketelaere. De Italiaan maakte deze zomer de overstap van AS Roma naar Galatasaray. Door bepaalde clausules in zijn contract zou hij best ‘makkelijk’ kunnen terugkeren naar Italië. Enkele Turkse media melden dat de deal al rond is. Wordt vervolgd…

Poll: Moet De Ketelaere AC Milan deze zomer verlaten?

TAGS  I  Rode Duivles  I  AC Milan  I  Lille  I  Galatasaray

maandag 25 september 2023

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023