Shock: ‘Twee onverwachte Duivels hebben mogelijk laatste match gespeeld’

Shock: ‘Twee onverwachte Duivels hebben mogelijk laatste match gespeeld’
Woensdag 29 maart 2023 - 15:00   I   door Redactie

Na de spetterende prestaties van enkele jonge Duivels tegen Zweden en Duitsland, lijken veteranen Axel Witsel en Dries Mertens definitief geen plek meer te hebben bij de nationale ploeg.

Dat denkt ook Peter Vandenbempt: “Wat als iedereen over drie maanden fit is en de huidige jongens blijven presteren bij hun clubs? Dan beseffen mannen zoals Dries Mertens en Axel Witsel misschien nu al: mijn interlandcarrière is voorbij.”

De bovenstaande namen zijn natuurlijk niet zo verrassend, maar bij Sporza ziet de journalist dat er nog spelers zijn die zich zorgen moeten maken: “Zelfs een Youri Tielemans is niet langer honderd procent zeker van zijn plekje.”

“Het is niet dat de trein definitief gepasseerd is, maar hij zal toch zijn tenen moeten uitkuisen als je Mangala gisteren bezig zag! De beste Tielemans kan dat ook, maar die hebben we simpelweg nog niet vaak gezien bij de Duivels”, verklaart hij.

Batshuayi

Daarnaast vreest hij dat ook Batshuayi naast de boot kan vallen: “Zo’n halve losbol die eigenlijk nooit in de wedstrijd zit, maar dan wel zijn doelpuntje meepikt… Bij de niet-selectie van Batshuayi stak Tedesco het niet op zijn blessure, maar verkondigde hij doodleuk dat hij er fit ook niet bij was geweest.”

Poll: Hebben Tielemans en Batshuayi hun laatste match als Duivel gespeeld?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023