'Straf: Anderlecht ziet kansen stijgen na onvoorziene steun van JPL-clubs'

'Straf: Anderlecht ziet kansen stijgen na onvoorziene steun van JPL-clubs'
Donderdag 30 maart 2023 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht leeft tussen hoop en vrees wat betreft het bemachtigen van het laatste play-off 2-ticket. Maar kreeg donderdag uitstekend nieuws.

En dat betreft de te herspelen wedstrijd tussen Charleroi en KV Mechelen. De Disciplinaire Raad besliste om die partij te laten herspelen ondanks dat die stilgelegd moest worden door wandgedrag van de Karolo-fans.

Het bondsparket en KV Mechelen gingen in beroep tegen die beslissing. En nu trekken naast Anderlecht zelf volgens Het Laatste Nieuws ook OHL, Cercle Brugge en Westerlo naar het BAS omdat zij ‘legitiem belang’ hebben bij de uitspraak.

Dat zet druk om gelijk te halen. Charleroi is op dit moment nog in de running voor een plaats in play-off 2. Als ze die te herspelen partij tegen KV Mechelen zouden winnen, wippen ze over Anderlecht naar de achtste plaats.

Poll: Denk je dat de match uiteindelijk herspeeld zal moeten worden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024