Déze speler wordt al aangekondigd als de volgende topper bij Club Brugge

Déze speler wordt al aangekondigd als de volgende topper bij Club Brugge
Vrijdag 31 maart 2023 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge mag dan een moeilijk seizoen beleven, dat wil niet zeggen dat alles van de voorbije jaren de vuilbak in moet. Vooral niet omdat de toekomst mooi blijft ogen.

Zeker als je kijkt welke talenten blauw-zwart al heeft voorgebracht. En er zit nog heel wat moois aan te komen dat nu al zijn kunnen laat zien bij de beloftenploeg Club NXT. De Krant van West-Vlaanderen pikte er onder meer Shion Homma uit als volgende topper.

Tijdens de zomertransferperiode betaalde Club voor de 22-Japanner zo'n één miljoen euro aan zijn club Albirex Niigata, een ploeg die uitkomt in de Japanse tweede klasse. Hij speelde al meer dan 120 matchen in de J2 League, samen goed voor 20 doelpunten én assists.

"De vleugelspeler heeft zijn gestalte tegen, maar is erg wendbaar", schrijft het weekblad. "Hij maakt graag de actie en deinst er niet voor terug om één of meerdere verdedigers uit te schakelen, maar is ook nooit te beroerd om zijn defensieve taken te vervullen. Zijn doelgerichtheid is zijn sterkste wapen."

Poll: Denk je dat Homma gaat doorbreken in de eerste ploeg van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT  I  Albirex Niigata

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023