Ongeziene beelden: Belgische voetbalwereld in shock na ongeval (VIDEO)

Ongeziene beelden: Belgische voetbalwereld in shock na ongeval (VIDEO)
Vrijdag 31 maart 2023 - 08:00   I   door Redactie

De Jupiler Pro League is er nog altijd niet goed van. OHL-speler Sofian Kiyine zorgde immers voor ophef door aan 200 kilometer per uur (!) een sporthal met spelende kinderen binnen te vlammen.

Het ongeval gebeurde donderdag waarbij de wagen van de 25-jarige Marokkaanse middenvelder volgens Het Nieuwsblad letterlijk opsteeg vanaf een rotonde, meters door de lucht vloog en vervolgens een gevel van een sporthal doorboorde.

Het ongeval gebeurde aan de oevers van de Maas, in de buurt van Flémalle, richting Luik. La Dernière Heure meldt dat de zwarte Mercedes volgens ooggetuigen ruim boven de maximale toegelaten snelheid van 90 kilometer per uur reed, sommigen spraken over 200 kilometer per uur.

Het ergste van al is dat het voertuig midden in de lokale sporthal belandde. "Op het moment van het ongeval waren er kinderen in het gebouw, maar die waren net naar de kleedkamers gegaan", aldus Schepen van Sport Fabian Pavone.

Levensgevaar

"Sofian Kiyine werd afgevoerd naar de spoedafdeling van het dichtstbijzijnde ziekenhuis waar verdere onderzoeken plaatsvinden. Hij bevindt zich niet in levensgevaar", meldt OHL op zijn website. "De club wacht op meer duidelijkheid over het ongeval alvorens verder te reageren."

Poll: Vind je dat Kyine zwaar gestraft moet worden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024