Franky Van der Elst heeft zéér slecht nieuws voor Club Brugge en Noa Lang

Franky Van der Elst heeft zéér slecht nieuws voor Club Brugge en Noa Lang
Zaterdag 01 april 2023 - 10:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge hebben ze nog vier speeldagen de tijd om zich te verzekeren van de Champions’ play-off. Hun eerste opdracht is zondag gaan winnen achter de Kazerne, tegen KV Mechelen.

Eén van de spelers die aanvallend voor creativiteit en doelpunten moet proberen te zorgen, is Noa Lang. De Nederlander is volgens vele analisten één van de enige spelers die dit seizoen consistent presteert bij een zéér wisselvallig Club Brugge.

Toch spreken Lang zijn statistieken dat tegen. Acht goals en vier assists in 31 wedstrijden kan je namelijk niet denderend noemen voor een speler die vorig seizoen nog verkondigde de ‘JPL ontgroeid te zijn’. Franky Van der Elst voorspelt bij Het Nieuwsblad een domper voor Club.

Lang zijn contract loopt nog tot medio 2025 en hij zal deze zomer zelf ongetwijfeld weer op een (top)transfer azen. Van der Elst denk weliswaar niet dat die er zal komen: “Ik geloof niet meer in een topclub voor Lang. Ik denk niet dat een club nog vijftien miljoen euro gaat betalen!”

Domper

Dat zou ook een domper zijn voor Club, want vijftien miljoen euro voor Lang zou vorige zomer nog uit den boze geweest zijn. Het Club-icoon ziet twee duidelijke redenen: “Allereerst is hij is geen international meer. Daarnaast speelt hij niet het seizoen om te zeggen: ‘ik wil naar een ploeg die top zes speelt in een topcompetitie'.”

Poll: Zal Noa Lang Club deze zomer verlaten?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024