Rik De Mil gaat mogelijk déze verrassende speler aan de aftrap brengen

Rik De Mil gaat mogelijk déze verrassende speler aan de aftrap brengen
Zaterdag 01 april 2023 - 17:30   I   door Redactie

Club Brugge neemt het zondag op tegen KV Mechelen. De landskampioen lijkt te moeten winnen om de kansen op play-off 1 gaaf te houden.

Daags voor de wedstrijd pakte Rik De Mil uit met de namen die hij meeneemt naar Mechelen. Daar zijn niet meteen verrassingen te zien. Skov Olsen en Hendry liggen nog steeds in de lappenmand.  Bij Club zitten — buiten de geschorste Sylla — dezelfde namen als tegen KV Kortrijk in de selectie.

De Mil zal een aantal andere spelers aan de aftrap laten verschijnen. Naast Sylla zouden er nog enkele spelers gewisseld kunnen worden. Eén iemand die hij mogelijk de wedstrijd zal laten aanvangen, is Antonio Nusa. De Noor prijkt op de afbeelding van de selectie en dat betekent meestal dat je aan de aftrap mag verschijnen.

Dat was namelijk voordien al het geval voor Sowah tegen KV Oostende, voor Odoi tegen Standard én voor Jutgla tegen KV Kortrijk. Mocht Nusa ook echt in de basisopstelling staan, dan zal dat tegenover de match tegen KV Kortrijk ter vervanging zijn van Jutgla, Lang, Meijer of Buchanan. De Noor maakte onlangs nog indruk met een fenomenaal doelpunt.

Poll: Wie van deze speler zou je op de bank zetten?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024