‘Ongelooflijk: Dit houdt speler over aan horrorcrash aan 200 km/u in sporthal'

‘Ongelooflijk: Dit houdt speler over aan horrorcrash aan 200 km/u in sporthal'
Zondag 02 april 2023 - 13:45   I   door Redactie

De beelden waren zó heftig dat iedereen nu nog altijd bezig is over het ongeval waarbij OHL-speler Sofian Kiyine met 200 kilometer per uur (!) een sporthal binnenvlamde.

En ook twee dagen na de horrorcrash komen er steeds meer details naar buiten over het monsterongeval waarbij verschillende sportende leerlingen op het nippertje aan de dood ontsnapten. 

Luciano Malagnini, de makelaar van Kiyine, communiceerde in de Italiaanse media over de toestand van zijn speler en gaf daarbij ook meer details vrij: "Sofian woont met zijn gezin in Luik en kwam terug van een training in Leuven."

"Hij lette niet op, zag de rotonde niet en ging door de ruit van een sportcomplex. Godzijdank is hij in orde. Hij heeft een paar verschoven wervels, maar niets dat hem ervan weerhoudt om opnieuw te voetballen."

Poll: Snap je dat de speler niet zwaarder gekwetst is?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023