Veelbesproken Duivel tipt Eden Hazard bij bestuur: “Wil hem als ploegmaat!”

Veelbesproken Duivel tipt Eden Hazard bij bestuur: “Wil hem als ploegmaat!”
Dinsdag 04 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

Eden Hazard wist zich afgelopen weekend nog eens in de kijker te spelen. Hij mocht invallen bij Real Madrid en wist de assist voor het laatste doelpunt van de match af te leveren: 6-0.

Toch lijkt zijn verhaal in de Spaanse hoofdstad zo goed als voorbij. De ex-Duivel was zelf duidelijk verbaasd dat hij mocht invallen en buiten zijn assist viel hij niet echt op. Hij wil zelf liefst nog een jaartje in Madrid blijven, maar een ook een zomertransfer is nog steeds een plausibele uitkomst.

Er is alvast één Rode Duivel die hem graag naar zijn club zou zien komen: Loïs Openda. De ex-Club Brugge-spits speelt momenteel de pannen van het dak bij RC Lens. Bij RTL liet hij weten dat hij een grote fan is van Hazard: “Ik zou hem maar al te graag als ploegmaat hebben!”

“Het is de speler zelf die me behaagt. Bij de Rode Duivels wist hij een énorme indruk op mij na te laten”, verklaart Openda. Of een transfer naar Lens realistisch is, is nog maar de vraag. Hazard wil zelf liefst in Madrid blijven en mocht hij tóch de overstap maken, dan zal hij een groot deel van zijn salaris moeten inleveren.

Poll: Stel je bent Eden Hazard, wat zou je deze zomer dan doen?

TAGS  I  Real Madrid  I  RC Lens

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024