‘De Ketelaere kijkt op: Vier Premier League-clubs melden zich voor Rode Duivel’

‘De Ketelaere kijkt op: Vier Premier League-clubs melden zich voor Rode Duivel’
Dinsdag 04 april 2023 - 17:00   I   door Redactie

Het eerste seizoen van Charles De Ketelaere bij AC Milan is niet om over naar huis te schrijven. De Rode Duivel kon nog niet scoren voor de Italiaanse landskampioen. Ook met de rest van de ploeg gaat het weliswaar niet zo goed.

De Rossoneri staan pas vierde in de Serie A en moeten de titel aan Napoli laten. Dit weekend pakten ze wel nog fenomenaal uit door op bezoek bij de leider met 0-4 te gaan winnen. Alexis Saelemaekers maakte een fenomenaal doelpunt dat je hieronder kan bekijken.

Naast De Ketelaere en Saelemaekers zijn er nog twee Belgen die voor AC Milan spelen: Aster Vranckx en Divock Origi. Die laatste heeft onlangs te horen gekregen dat hij moet beschikken. Een nieuwe club vinden zal naar verluidt niet zo moeilijk zijn voor de 32-voudige Rode Duivel. 

Volgens The Sun zijn er namelijk vier Premier League-clubs die de ‘Liverpool-cultheld’ graag willen binnenrijven. Het gaat om Leeds, Crystal Palace, West Ham en Aston Villa. Volgens Calciomercato ziet ook Origi zelf een comeback in Engeland wel zitten. De Ketelaere ziet mogelijk dus écht een collega-Duivel vertrekken in Milaan.

Poll: Als jij De Ketelaere was, zou je AC Milan deze zomer dan verlaten?

TAGS  I  AC Milan  I  Rode Duivels

maandag 25 september 2023

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023