‘Onverwachte wending: Lavia gaat overstap naar verrassende topclub maken'

‘Onverwachte wending: Lavia gaat overstap naar verrassende topclub maken'
Dinsdag 04 april 2023 - 19:00   I   door Redactie

Roméo Lavia mocht vorige maand zijn debuut maken bij de Rode Duivels. In England scheert hij al een heel seizoen hoge toppen, wat best indrukwekkend is voor een 19-jarige bij de rode lantaarn uit de Premier League: Southampton.

Het voormalige supertalent van Anderlecht kan na een seizoen vol mooie prestaties rekenen op de interesse van heel wat Engelse topclubs. Hij zal naar verluidt de Saints verlaten als ze degraderen, wat bijna onvermijdelijk lijkt. Anfield Edition meldt dat Liverpool de jonge middenvelder deze zomer graag zou willen binnenrijven.

TalkSPORT meent dan weer te weten dat ook Chelsea hem als toptarget uitgekozen heeft. De jonge Duivel maakte deze zomer de overstap van Manchester City naar Southampton en in zijn contract staat dat de ploeg van de Bruyne een terugkoopclausule heeft van 43 miljoen euro. Ze lijken dus de beste papieren in handen te hebben. 

Transferexpert Fabrizio Romano meldt nu dat het toch niet zo makkelijk zal zijn als het lijkt voor City om Lavia deze zomer terug te halen. De terugkoopclausule zou namelijk pas in 2024 gelicht kunnen worden. Chelsea, Liverpool, City en ook Arsenal en United kunnen deze zomer dus een heuse transferstrijd om de jonge Duivel uitvechten.

Poll: Zal Roméo Lavia volgend seizoen basisspeler zijn bij een Engelse topclub?

TAGS  I  Southampton  I  Liverpool  I  Manchester City  I  Chelsea

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024