Thibaut Courtois pakt geweldig uit bij Real Madrid: “Wat een goal!” (VIDEO)

Woensdag 05 april 2023 - 22:16   I   door Redactie

Real Madrid speelde woensdagavond de Clasico in de Beker van Spanje. Thibaut Courtois mocht zoals verwacht plaatsnemen tussen de palen, Eden Hazard op de bank.

De doelman van Real Madrid wist zijn ploeg voor de rust een aantal keren recht te houden. De Rode Duivel liet zich onder meer in de absolute slotfase van de eerste helft opvallen met een geweldige reflex op een schot van Lewandowski.

Een aantal seconden later was het wél prijs, maar aan de andere kant van het veld. Real pakte uit met een vlijmscherpe counter en Vinicius Junior werkte af. Heel wat kijkers schrijven het doelpunt op het conto van Courtois en zijn uitstekende redding.

"Voor mij is dit echt wel Courtois zijn doelpunt!", klonk het onder meer op Twitter. Barcelona won de heenwedstrijd met 0-1, maar Real staat in de terugmatch in de zestigste minuut al op een 0-3 voorsprong. Ze lijken zich dus te gaan plaatsen voor de finale tegen Osasuna.

Poll: Vind jij dat Courtois dit doelpunt op zijn conto mag schrijven?