Debast doet paars-witte fans opschrikken over zijn transfer: “Naar déze club”

Debast doet paars-witte fans opschrikken over zijn transfer: “Naar déze club”
Donderdag 06 april 2023 - 18:00   I   door Redactie

Zeno Debast is dit seizoen één van de absolute sterkhouders bij Anderlecht. Hij zag zijn goede prestaties al beloond worden met meerdere selecties voor de Duivels. De 19-jarige centrale verdediger mocht zelfs al mee naar het WK.

Het is dan ook niet onlogisch dat er verschillende Europese topploegen hem in de gaten houden. Er zijn zelfs al enkele topclubs die hem zijn komen scouten, Inter en Liverpool bijvoorbeeld. Hij lijkt deze zomer weliswaar gewoon bij Anderlecht te blijven, maar bij Eleven Insiders had hij het toch al over zijn toekomst. 

“Dit is eigenlijk het eerste dat ik hoor over de interesse van Liverpool en Inter. Op mijn leeftijd is dat nu niet het belangrijkste, ik wil vooral progressie blijven maken!”, aldus de Rode Duivel. “Ik moet fysiek sterker worden en ook defensief kan ik nog beter worden met het hoofd.” Om af te sluiten onthult hij zijn 'transferdroom'.

“Ik zou na Anderlecht graag voor een club spelen die veel balbezit heeft. Ik wil wel naar FC Barcelona gaan! Daar is veel intensiteit en ze hebben een rijke geschiedenis, net als paars-wit. Dáár zou ik graag ooit willen spelen!”, verklaart Debast. Hij heeft weliswaar nog een andere droom: een titel winnen met Anderlecht.

Poll: Zal Zeno Debast ooit bij FC Barcelona spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Barcelona

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024