Zorgen voor De Ketelaere bij Milan: “Ben een bang dat dit gaat gebeuren"

Zorgen voor De Ketelaere bij Milan: “Ben een bang dat dit gaat gebeuren
Vrijdag 07 april 2023 - 15:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere kent een bijzonder moeizaam eerste seizoen bij AC Milan. Niet iedereen is echter zijn geloof in de Rode Duivel verloren.

Axel Campeol speelde tot de U19 bij Milan. Nadien verhuisde hij naar Sampdoria en intussen is Campeol gestopt met voetballen. De voormalige jeugdinternational van Italië neemt het op voor De Ketelaere.

“Er zijn spelers zoals André Silva (de Portugees mislukte bij Milan en intussen bij RB Leipzig speelt, red.) met monsterlijke kwaliteiten, maar voor wie het om een onverklaarbare reden niet lukte bij Milan”, aldus Campeol.

“Ik ben een beetje bang dat dat nu met Charles gebeurt", vervolgt Campeol. "k ken hem omdat ik tegen hem heb gespeeld in de nationale ploeg. Hij speelde twee jaar onder zijn leeftijd en ik kan je zeggen: hij ziet voetbal zoals jij en ik en gewone stervelingen het niet kunnen begrijpen."

Vertrouwen

Dat AC Milan CDK voorlopig alle vertrouwen geeft, begrijpt Campeol volledig. "Al die woede van sommige mensen tegen een jongeman die uit een heel andere realiteit komt en zich probeert aan te passen, begrijp ik niet.”

Poll: Heeft CDK de kwaliteiten om bij AC Milan te slagen?

TAGS  I  AC Milan

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024