Trebel vertelt onthutsend verhaal: "De coach mocht niet van het bestuur"

Trebel vertelt onthutsend verhaal:
Woensdag 05 april 2017 - 11:15   I   door Redactie

Vreemd toch hoe het bij Standard gelopen is met Landry Dimata. De aanvaller kreeg er geen kans. Nu speelt hij bij Oostende en de kustploeg kan een bom geld verdienen aan hem bij een eventuele transfer.

"Onder de jongeren van Standard behoorde Dimata echt tot de top. Kijk maar naar zijn statistieken bij de reserven, hij scoorde voortdurend", zegt Adrien Trebel, die nu bij Anderlecht speelt maar tot voor kort nog bij Standard.

"Op voetbalgebied was hij al redelijk compleet en fysiek is het een beest. Dat zag je zelfs bij de profs. Hij vroeg niet om te spelen, maar om gewoon te mogen meetrainen met de A-kern. En zelfs dat werd geweigerd."

"Vanuit de kern steunden we zijn verzoek, we spraken er met de coach over en ik weet dat Yannick Ferrera hem in de punt van de aanval wilde zetten, maar blijkbaar was die beslissing niet aan hem...", vervolgt Trebel in Sport/Voetbalmagazine. 

"Landry zat in een moeilijke situatie bij Standard, maar hij is altijd zichzelf gebleven. Hij verschilt van andere jongeren, ik heb hem bijvoorbeeld nooit over geld horen praten."

TAGS  I  dimata  I   standard

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024