‘Te zot voor woorden: Kompany wil stunten met déze veelbesproken Duivel’

‘Te zot voor woorden: Kompany wil stunten met déze veelbesproken Duivel’
Maandag 10 april 2023 - 20:15   I   door Redactie

Vincent Kompany verzekerde zich met Burnley onlangs van de promotie naar de Engelse eerste klasse. Hij wordt zo de eerste Belgische trainer ooit die in de Premier League actief zal zijn.

Er zal ongetwijfeld flink geïnvesteerd worden om de kern van Burnley helemaal klaar te stomen voor het hoogste niveau. Kompany zou al een lijstje samengesteld hebben met enkele transferdoelwitten voor deze zomer. Naast Bart Verbruggen (Anderlecht) zou daar ook de naam van een Rode Duivel op prijken.

HITC en TEAMtalk melden namelijk dat Burnley zijn oog op Charles De Ketelaere heeft laten vallen. De voormalige prins van Brugge heeft nog niet kunnen genieten van de overstap naar AC Milan die hij afgelopen zomer voor 35 miljoen euro maakte. De laatste maanden kwam hij maar weinig aan spelen toe.

TEAMtalk meldt dat De Ketelaere zelf ook zou openstaan voor een transfer. Hij wil met het EK van 2024 in het achterhoofd namelijk genoeg speeltijd verzamelen. Als hij in Italië blijft, lijkt hij door een opvallende transfer die de Rossoneri willen maken ook volgend seizoen vooral een bankzitter te worden. Wordt vervolgd…

Poll: Als jij De Ketelaere was, zou je dan de overstap naar Burnley maken?

TAGS  I  Burnley  I  AC MIlan

maandag 25 september 2023

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023