Nieuwe opdoffer voor Charles De Ketelaere in de maak: “Zo snel mogelijk!”

Nieuwe opdoffer voor Charles De Ketelaere in de maak: “Zo snel mogelijk!”
Woensdag 12 april 2023 - 14:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere is niet aan zijn beste seizoen bezig in Italië en dat is volgens velen een understatement. AC Milan staat pas vierde in het klassement en de Rode Duivel verzamelde in de laatste drie competitiematchen amper 27 minuten speeltijd.

Hij moet zich dus met een beperkt aantal speelminuten proberen te bewijzen bij de Rossoneri. In een interview met Pickx+ Sports laat hij weten dat hij zelf teleurgesteld is: “Voor mij persoonlijk is het inderdaad niet zo’n positief seizoen. Mijn verwachtingen en die van de mensen waren hoger dan wat ik tot nu toe heb gebracht.”

“Nul goals… Uiteraard had ik gehoopt op meer”, aldus de jonge Duivel. Hij heeft nu één groot doel: “De komende periode zou wel geslaagd zijn als ik een basisplaats kan veroveren en belangrijker kan zijn dan dat ik voorlopig al geweest ben. Ze hebben geduld met mij, maar ik heb zelf niet veel geduld. Ik wil het zo snel mogelijk zo goed mogelijk doen!”

Woensdagavond komt AC Milan in de Champions League in actie tegen Napoli. De Ketelaere hoopt dus op een basisplaats, maar zal toch geduld moéten hebben. Het Laatste Nieuws meldt dat er geen Belgen aan de aftrap verwacht worden. Als De Ketelaere indruk wil maken, dan zal hij dat dus opnieuw tijdens een (korte) invalbeurt moeten doen.

Poll: Heeft De Ketelaere Club Brugge te vroeg verlaten?

TAGS  I  AC Milan  I  Napoli  I  Rode Duivels

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023