‘Impressionante Rode Duivel heeft zijn droomtransfer naar FC Barcelona beet’

‘Impressionante Rode Duivel heeft zijn droomtransfer naar FC Barcelona beet’
Woensdag 12 april 2023 - 18:00   I   door Redactie

Er zullen komende zomer weer een aantal Duivels op een mooie transfer azen. Vooral in Engeland lijken er heel wat Belgen andere oorden op te willen zoeken.

Leicester (Tielemans, Castagne, Faes en Praet), Everton (Onana) én Southampton (Lavia) moeten hun tenen uitkuisen om niet te degraderen. Als dat wél gebeurt, dan is de kans bijzonder groot dat de genoemde Duivels hun club gaan verlaten. 

Maar ook enkele Belgen die niét in Engeland actief zijn azen op een transfer. Eén van hen is Carrasco, die dit seizoen al zes keer de netten deed trillen bij Atlético. Mundo Deportivo meldt dat de kogel van zijn droomtransfer naar FC Barcelona bijna door de kerk is.

Barça liet afgelopen winter Memphis Depay naar Atlético vertrekken. Ze bedongen in die deal een aankoopoptie op Carrasco voor twintig miljoen euro, die ze tot 1 juli kunnen lichten. Bij Barcelona zijn ze onder de indruk van de Duivel en gaan ze naar verluidt toeslaan.

Probleem

Er is nog één probleem dat de Catalanen op moeten lossen: hun loonmassa moet naar beneden. Ze zouden van plan zijn om onder meer Raphinha — die in de belangstelling staat bij enkele Engelse teams — te laten vertrekken. Carrasco staat dus met anderhalf been in Camp Nou.

Poll: Zou Carrasco het goed doen bij Barcelona?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Atlético Madrid  I  Barcelona

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024