‘Mogelijk doorslaggevende wending: Vincent Kompany wil Burnley verlaten’

‘Mogelijk doorslaggevende wending: Vincent Kompany wil Burnley verlaten’
Donderdag 13 april 2023 - 10:30   I   door Redactie

Vincent Kompany heeft de afgelopen maanden heel wat monden in Europa doen openvallen. Allicht was dat het geval bij het Anderlecht-bestuur, maar ook bij zowat elke Engelse voetbalfan.

Vince the Prince wist zich met Burnley in een recordtempo te verzekeren van de promotie naar de Premier League. Het is dan ook logisch dat enkele Engelse topclubs hem graag het hof willen maken, Tottenham bijvoorbeeld.

Daar werd Conte in maart van de hand gedaan en zoeken ze een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Kompany zou bovenaan het verlanglijstje prijken, maar hij lijkt niet de persoon om een project al na één jaar te verlaten.

Heel wat Engelse tabloids menen weliswaar te weten dat Kompany zelf tóch niet weigerachtig tegenover een overstap naar de Spurs staat: “Zéker als hij beseft dat Burnley niet de fondsen heeft om mee te doen in de Premier League!”

Verbod

Wat ook doorslaggevend zou kunnen zijn, is dat Burnley onlangs een transferverbod opgelegd kreeg omdat ze hun boekhouding te laat hebben ingediend. LancsLive meldt weliswaar dat Burnley er vertrouwen in heeft dat dat verbod tegen de zomer weggenomen wordt.

Poll: Als jij Kompany was, zou je deze zomer dan de overstap naar Tottenham maken?

TAGS  I  Burnley  I  Tottenham

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024