‘Jackpot voor Club: Europese topclub wil publiekslieveling Meijer wegplukken’

‘Jackpot voor Club: Europese topclub wil publiekslieveling Meijer wegplukken’
Donderdag 13 april 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bjorn Meijer is dit seizoen één van de lichtpuntjes bij blauw-zwart. De Nederlander maakte afgelopen zomer de overstap naar Club voor zes miljoen euro.

Meijer was het hele seizoen een vaste waarde op de flank en was één van de enige spelers die bijna nooit in twijfel getrokken werd door de fans. De prestaties van de publiekslieveling zijn natuurlijk ook de Europese topclubs niet ontgaan.

Fabrizio Romano pakte een tweetal maanden geleden al uit met het nieuws dat enkele topclubs hem volgenLFCApproved — een doorgaans betrouwbaar fanaccount — liet deze week weten dat Liverpool één van die clubs zou zijn.

Meijer liet een aantal maanden gelden zelf alvast weten dat hij die overstap wel zou zien zitten. Bij de trekking van de knock-out van de Champions League hoopte hij op Liverpool als tegenstander: “Voetballen op Anfield Road… Ik hoop er ooit te spelen!”

Jackpot

Mocht Meijer de overstap deze zomer ook echt maken, dan zal blauw-zwart de kassa ferm horen rinkelen. Zijn waarde wordt inmiddels rond negen miljoen euro geschat en zijn contract loopt nog tot medio 2026. Wordt vervolgd…

Poll: Wat is deze zomer een niet te weigeren bod voor Meijer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Liverpool

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024