De Ketelaere wordt na dít te doen ferm op plaats gezet: “Niet acceptabel!”

De Ketelaere wordt na dít te doen ferm op plaats gezet: “Niet acceptabel!”
Maandag 17 april 2023 - 11:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere kan zijn draai maar niet vinden bij AC Milan. De Rode Duivel mocht afgelopen weekend nog eens aan de aftrap verschijnen, maar kon geen indruk maken.

Met de Champions League-wedstrijd tegen Napoli in het vooruitzicht liet trainer Pioli heel wat wisselspelers aantreden tegen Bologna. De Ketelaere, Saelemaekers, Origi én Vranckx stonden op het wedstrijdblad. De Ketelaere - die afgelopen zomer voor 35 miljoen euro weg werd geplukt bij Club - kon (opnieuw) niet imponeren.

CalcioMercato zette de Duivel na dit zoveelste snertvertoon ferm op zijn plaats door hem als een als een ‘economische en tactische miskoop’ te bestempelen. Hij zou niet geschikt zijn voor het denkbeeld van trainer Pioli. Zijn statistieken spreken boekdelen: in 34 matchen kon hij één assist afleveren, punt.

Maar door zijn prijskaartje zal hij deze zomer allicht nog niet aan de kant geschoven worden bij de Italiaanse landskampioen. De excuses voor de ondermaatse prestaties raken weliswaar op, hij moet beginnen presteren. “De CDK-versie vandaag is veel te ver verwijderd van een acceptabel niveau”, concludeert het sportkanaal.

Poll: Zal De Ketelaere volgend seizoen helemaal doorbreken bij AC Milan?

TAGS  I  AC Milan  I  Club Brugge

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024