Herman Brusselmans voorspelt wie de titel pakt: "Het zal déze ploeg worden"

Herman Brusselmans voorspelt wie de titel pakt:
Dinsdag 18 april 2023 - 09:00   I   door Redactie

De reguliere competitie nadert zijn einde. Nog één speeldag te gaan en dan weten we wie in poleposition de play-offs zal aanvatten.

De titelstrijd kondigt zich hoe dan ook enorm spannend aan met KRC Genk, Union en Antwerp op een zakdoek. En dat maakt het ook des te leuker voor de voetbalfans om te voorspellen wie er kampioen zal worden.

De Tafel van Vier werd gaf Herman Brusselmans alvast aan wie zijn favoriet is. "Het zal Genk worden, denk ik", aldus de schrijver, die zoals bekend een notoir fan van AA Gent is. Maar de Buffalo's hebben te veel achterstand om nog kans te maken.

Toen presentator Gert Verhulst opmerkte dat het naar voor schuiven van leider Genk niet zo'n verrassend antwoord was, reageerde Brusselmans gevat. "Neen, Gert, maar het was dan ook geen verrassende vraag."

Poll: Denk je dat Brusselmans gelijk zal krijgen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024