Bookmaker Unibet doet déze voorspelling over Duivel Romelu Lukaku bij Inter

Bookmaker Unibet doet déze voorspelling over Duivel Romelu Lukaku bij Inter
Dinsdag 18 april 2023 - 11:30   I   door Redactie

In Europa worden deze week de terugwedstrijden van de kwartfinales afgewerkt. Met daarbij opnieuw heel wat landgenoten die in actie zullen komen.

Dinsdagavond komen Thibaut Courtois en Eden Hazard met Real Madrid in actie tegen Chelsea. Daarnaast zijn ook de vier Belgen bij Milan aan zet tegen Napoli. Woensdagavond is het daan aan Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku in respectievelijk Bayern München-Manchester City en Inter-Benfica.

Gaat Real Madrid ook buitenshuis winnen van Chelsea?

De kans dat Real Madrid na de 2-0-thuiszege tegen Chelsea zal doorgaan naar de volgende ronde is vrij groot. Dat meent ook Unibet. De bookmaker geeft Thibaut Courtois en Eden Hazard ook de meeste kans om in Londen te gaan winnen met 2.50 tegenover 2.80.

Gaat Romelu Lukaku scoren in Inter-Benfica?

Romelu Lukaku is bij Inter nog lang niet de spits die hij twee jaar geleden was. Maar met zijn strafschopgoal vorige week tegen Benfica was hij wel belangrijk. Unibet meent dat het ook woensdag zal lukken. De bookmaker zet Lukaku met 2.55 als de meest waarschijnlijke Inter-speler om een goal te maken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Denk jij dat Lukaku opnieuw zal scoren?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Bayern München  I  Inter  I  Benfica  I  Milan  I  Napoli  I  Real Madrid  I  Chelsea

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024