Thibaut Courtois slaat Europa nu met verstomming: “Een wonder!” (VIDEO)

Woensdag 19 april 2023 - 08:00   I   door Redactie

Real Madrid speelde dinsdagavond in de Champions League op het veld van Chelsea. Ze wonnen de heenmatch al met 2-0 en deden nu hetzelfde op Stamford Bridge.

Dubbele doelpuntenmaker Rodrygo was natuurlijk één van de absolute uitblinkers van de avond, maar hij was zeker niet alleen. Ook Thibaut Courtois was weer onpasseerbaar en deed monden openvallen.

Het sluitstuk van de Duivels onderstreepte nog maar eens zijn status al beste doelman ter wereld. Vooral zijn redding vlak voor de rust op een uithaal van Cucurella deed heel wat monden openvallen.

Daags na de wedstrijd wisten de Spaanse kranten de juiste woorden niet te vinden om zijn prestatie te omschrijven. Marca gaf dan maar een tien op tien voor zijn match, een perfect rapport.

De beste

“Zijn redding op Cucurella was een wonder, een save die enkel de beste doelman ter wereld kan doen. En in de tweede helft deed hij er nog eentje op Enzo Fernandez”, klonk het bij Marca.

Ook AS kon hem op geen enkel foutje betrappen en gaf hem een tien op tien: “Hij tekende voor een wonder dat voor hem routine is. Zonder zijn redding op Cucurella had het script helemaal kunnen veranderen. De beste doelman ter wereld.”

Poll: Zal Real de Champions League winnen?