’Na interesse Kompany: Tottenham in gesprek met andere Belgische toptrainer’

’Na interesse Kompany: Tottenham in gesprek met andere Belgische toptrainer’
Woensdag 19 april 2023 - 14:00   I   door Redactie

De voorbije weken werd Vincent Kompany meermaals aan enkele Premier League-clubs gelinkt. Onder meer Tottenham en Chelsea zouden aan zijn mouw trekken.

De kans lijkt weliswaar klein dat Kompany Burnley al na één seizoen wil verlaten. Ze hebben zich al verzekerd van de promotie naar de Premier League en de ex-Anderlecht-trainer lijkt daar enkel met Burnley aan de slag te willen gaan.

Tottenham heeft naast Kompany nog een andere Belgische topcoach op het oog. De TD van de Engelse topclub heeft volgens Sport Italia enkele dagen gelden in Zwitserland namelijk aan tafel gezeten met Will Still.

Still is momenteel de jongste trainer in een Europese topcompetitie. Hij heeft zich de afgelopen maanden onder meer door een hallucinante reeks van zeventien ongeslagen wedstrijden met Stade Reims ontpopt tot een internationale sensatie.

Diploma

Still is amper dertig jaar oud en beschikt nog niet eens over zijn Pro License-diploma, al is hij intussen wel aan de cursus begonnen. Het is trouwens nog niet duidelijk wat er uiteindelijk van het gesprek met Tottenham zal komen. Wordt vervolgd…

Poll: Zou Will Still het goed doen als T1 van Tottenham?

TAGS  I  Burnley  I  Stade Reims  I  Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024