Bookmaker voorspelt nu al déze resultaten voor Club Brugge en AA Gent

Bookmaker voorspelt nu al déze resultaten voor Club Brugge en AA Gent
Vrijdag 21 april 2023 - 12:15   I   door Redactie

Na dit weekend zit de reguliere competitie erop. Het ideale moment voor Unibet om met enkele voorspellingen uit te pakken.

De bookmaker biedt namelijk alle soorten weddenschappen aan voor de wedstrijden die dit weekend gepland staan op de laatste speeldag. Met enkele bijzonder interessante affiches.

Wint Club Brugge met een doelpunt van Hans Vanaken?

Iedereen kijkt natuurlijk uit naar wie van Club Brugge of AA Gent uiteindelijk in play-off 1 zal terechtkomen. Met een winstkans van 1.23 tegen KV Oostende doen de Buffalo's het net iets beter dan de 1.30 van de Bruggelingen tegen Eupen.

Maar Unibet komt ook nog met een extra aanbieding. En biedt een winstkans van 3.00 als én Club Brugge wint én Hans Vanaken scoort. Dat is dit seizoen nog niet zo vaak gebeurd als de afgelopen jaren, maar de middenvelder weet natuurlijk wel het doel staan.

Zal Zulte Waregem zich kunnen redden van de degradatie?

Er wordt natuurlijk met veel interesse uitgekeken naar de prestatie van Anderlecht tegen KV Mechelen. Maar zelfs winst van de Brusselaars kan niet voldoende zijn als zowel Charleroi als Cercle Brugge zelf hun wedstrijd winnen.

Winst van Cercle Brugge op het veld van Zulte Waregem zou meteen ook dodelijk zijn voor de thuisploeg, want dan zakken de West-Vlamingen naar 1B. Unibet noteert winst van Essevee aan 3.00 tegenover 2.20 voor Cercle Brugge.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Denk je dat Zulte Waregem zich zal kunnen redden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

maandag 25 september 2023

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023