Zeer verrassend nieuws over Jordan Lukaku

Zeer verrassend nieuws over Jordan Lukaku
Donderdag 06 april 2017 - 08:15   I   door Redactie

Jordan Lukaku had het erg moeilijk in het begin bij Lazio. De linksachter is er echter helemaal door aan het komen. Zo speelde hij in de Coppa Italia tegen buur AS Roma een prima wedstrijd.

La Gazzetta dello Sport gaf Lukaku een 6,5 op 10, dat was bijna het beste van de hele ploeg. Lukaku kende nochtans een moeizame start. Radu kreeg de voorkeur op hem aanvankelijk. "Het lag niet aan de kwaliteiten van Lukaku, al had hij het op fysiek vlak moeilijk na zijn blessure", vertelt journalist Stefano Cieri van La Gazzetta dello Sport, in Het Laatste Nieuws.

"Maar Radu is een oude bekende van trainer Simone Inzaghi. Ze waren destijds nog ploegmaats bij Lazio. Hoe je het draait of keert: dat speelt zeker mee. En de Roemeen is op verdedigend vlak sterker."

"Hij heeft de Italiaanse mentaliteit begrepen en zich inderdaad goed aangepast aan de 3-5-2 die Inzaghi bij momenten speelt", zegt ex-speler Walter Baseggio. "Jordan laat zien dat er op hem kan gerekend worden - ook al speelt hij niet elke wedstrijd - en geloof mij: dat zien ze graag in Italië. Daar willen ze dat je elke week, elke match 'disponible' bent, beschikbaar. Als je start, moet je er staan."

"Toen hij nog bij Oostende speelde, deed hij soms maar wat. Blind naar voren lopen, zonder tactisch al te veel na te denken. Die foutjes worden in België niet zo vaak afgestraft en ook minder streng beoordeeld. Dat is in de Serie A anders. Jordan heeft de laatste weken zeker punten gescoord. Hij toont de juiste mentaliteit."

TAGS  I  jordan lukaku

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024