Imke Courtois doet verrassende voorspelling over Anderlecht en KRC Genk

Imke Courtois doet verrassende voorspelling over Anderlecht en KRC Genk
Zondag 23 april 2023 - 08:30   I   door Redactie

Dit weekend vind de slotspeeldag van de reguliere competitie plaats en dus heeft elke analist daar wel iets over te zeggen.

Al zeker over Anderlecht en play-off 2. Velen die na de Europese uitschakeling niet meer in paars-wit geloven. "Het was ook wel pijnlijk", knikt Imke Courtois in De Zondag. "En slecht." Maar zij blijft wél een believer. "Maar ik denk dat de spelers wel die knop kunnen omdraaien."

"Ze moeten wel", vervolgt de analiste. "Ze moeten meenemen dat ze toch de kwartfinales haalden. Mijn voorspelling: ik denk dat ze net nog de Europe play-offs gaan halen. Ik heb toch dat gevoel, ja." En daarvoor kijkt ze ook in de richting van KRC Genk en Zulte Waregem.

"Genk kan en zal zich niet permiteren bij de start van play-off 1 de koppositie uit handen te geven. Charleroi zal niet winnen van Genk en Cercle Brugge zal verliezen bij Zulte Waregem. Die 1-5 op Eupen zal Essevee een boost hebben gegeven. En een laaiend vol huis, Vormer die opnieuw helemaal fit is… "

Poll: Denk jij dat Anderlecht nog play-off 2 zal halen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024