‘Barcelona neemt wraak en komt déze seizoenssensatie wegkapen bij Club’

‘Barcelona neemt wraak en komt déze seizoenssensatie wegkapen bij Club’
Woensdag 26 april 2023 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge zal deze zomer weer heel wat versterkingen willen aantrekken. Eén speler die al met zekerheid lijkt te komen, is Victor Barbera.

Barbera is een 19-jarige spits die momenteel nog voor het B-elftal van Barcelona speelt. Daar loopt zijn contract aan het einde van het seizoen af en de Spanjaard zou voor Club Brugge gekozen hebben om zijn carrière verder te zetten.

Toen Barbera het nieuws bekendmaakte aan het Catalaanse bestuur, werd hij meteen uit de kern geweerd. Ze waren dus niet tevreden van de keuze van Barbera. Of het écht gelinkt kan worden is niet duidelijk, maar nu zou Barça zelf bij Club komen shoppen.

Football Espana meldt namelijk dat ze geïnteresseerd zijn in Abakar Sylla. De 20-jarige Ivoriaan was het dit seizoen één van de sensaties bij blauw-zwart, maar zit de laatste weken bijzonder vaak op de bank.

Jackpot

Mocht Sylla Club deze zomer al verlaten, dan zullen ze daar allicht een pak geld voor krijgen. De waarde van de centrale verdediger wordt momenteel rond negen miljoen euro geschat en zijn contract loopt nog tot medio 2026. Wordt vervolgd…

Poll: Moet Club Sylla bij een bod van meer dan vijftien miljoen euro deze zomer laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Barcelona

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024