‘Kogel door de kerk: Club Brugge legt nu al twee zomeraanwinsten vast’

‘Kogel door de kerk: Club Brugge legt nu al twee zomeraanwinsten vast’
Woensdag 26 april 2023 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge wist zich na een bijzonder matig seizoen in extremis nog te plaatsen voor play-off 1. Kampioen worden lijkt weliswaar enkel mathematisch nog mogelijk, al weet je in het voetbal nooit.

Volgend seizoen willen ze er meteen staan en nog eens zónder achterstand aan de play-offs beginnen. De transfermarkt zal pas in juni officieel de deuren openen, maar toch is CEO Vincent Mannaert al druk in de weer om targets uit te kiezen en vast te leggen. 

Het Laatste Nieuws meldde woensdag dat de deal met twee versterkingen al rond is: “De komst van Michal Skoras is op enkele punten en komma’s na helemaal rond. Hij komt na dit seizoen net als Barça B-aanvaller Victor Barbéra (18) naar Jan Breydel.”

“De 23-jarige Skoras tekent voor vier seizoenen en kan op beide flanken worden uitgespeeld. Club betaalt een slordige zes miljoen euro voor Skoras, een bedrag dat nog kan oplopen via bonussen”, klinkt het bij de krant. Skoras komt trouwens niet alleen naar België, want hij zal zijn sexy WAG Ada meenemen

Poll: Wie zal volgend seizoen het meeste scoren bij Club óf Club NXT?

TAGS  I  Club Brugge  I  Barcelona  I  Lech Poznan

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024