Thans: "Enkel deze 2 spelers van Anderlecht verdienen een selectie voor Rode Duivels"

Thans:
Donderdag 13 oktober 2016 - 09:54   I   door Redactie

De beloften van de Rode Duivels krijgen enorm veel kritiek na de uitschakeling voor het EK. Zo gingen ze in de kwalificatiecampagne onderuit tegen Montenegro en Letland. Het gaat vooral om een mentaliteitsprobleem wordt overal gezegd. Daar gaat ook Benoit Thans mee akkoord.


Toch ziet hij twee uitzonderingen. Dat zei hij aan Het Laatste Nieuws. "Tielemans is een mooi voorbeeld - die is veranderd. Youri heeft altijd al het talent gehad, maar nu koppelt hij dat ook aan de juiste mentaliteit. En Leander Dendoncker gaat er ook steeds voor. Zij verdienen het om opgeroepen te worden voor de Rode Duivels", begint Thans zijn verhaal. Hij vindt dat alle spelers van de beloften een voorbeeld moeten nemen aan Atlético Madrid.

"Jongens als Carrasco en Griezmann hadden er drie à vier maanden nodig om zich aan te passen aan de filosofie van de coach - kijk wat voor spelers het nu zijn! Vroeger was de sterkte van België onze wilskracht, maar nu teren we op talent. Ik zag vrijdag de match tegen Montenegro. Wel, die hadden minder kwaliteit dan onze beloften, maar zij vochten wel als leeuwen. Dat moet er bij ons ook weer in."

TAGS  I  Rode Duivels  I   Benoit Thans

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024