‘Guardiola doet De Bruyne opkijken met transferplannen voor Rode Duivel’

‘Guardiola doet De Bruyne opkijken met transferplannen voor Rode Duivel’
Maandag 01 mei 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij Manchester City ligt Kevin De Bruyne momenteel in de lappenmand. De Rode Duivel werkt een monsterachtig seizoen af. Hij kon al 9 keer scoren en 27 assists afleveren.

Maar De Bruyne is zeker niet de enige Rode Duivel die indruk weet te maken op Pep Guardiola, de trainer van Manchester City. Eerder liet hij al weten dat hij een énorm hoge dunk heeft van Roméo Lavia, die City afgelopen zomer verliet. Er zou nog een andere Duivel op het verlanglijstje van de Spaanse trainer staan.

Fichajes meldt namelijk dat Manchester City zijn zinnen op Amadou Onana gezet hebben. Bij City zoeken ze een vervanger voor kapitein Gündogan, die deze zomer lijkt te vertrekken. Ook Arsenal, Chelsea, Manchester United én Newcastle houden de 21-jarige Duivel naar verluidt in de gaten.

Everton staat momenteel op een degradatieplaats in de Premier League en Onana zal volgens de Daily Mail met zekerheid níet mee zakken. Er wordt een minimumprijs van 25 miljoen euro genoemd, wat toch verrassend is. Vorige zomer betaalden ze namelijk nog 35 miljoen euro om hem weg te kapen bij Lille. Wordt vervolgd…

Poll: Als jij Amadou Onana was, wat zou jij dan doen als Everton degradeert?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Everton

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024