Heel Italië heeft het over énorme misser De Ketelaere: “Wat doe je?!” (VIDEO)

Woensdag 03 mei 2023 - 22:40   I   door Redactie

In de Serie A kwam AC Milan woensdagavond in actie tegen Cremonese. De Ketelaere mocht - net als Origi, Saelemaekers én Vranckx - aan de aftrap verschijnen.

AC Milan-Cremonese 1-1

In de 63ste minuut werd De Ketelaere gewisseld zonder zijn statistieken opgekrikt te hebben, er stond nog steeds een 0-0 tussenstond op het bord. Imponeren kon hij dus niet. AC Milan stond na negentig minuten 0-1 achter na een doelpunt van David Okereke, maar in de allerlaatste minuut maakten ze nog de gelijkmaker.

Het dieptepunt van De Ketelaere zijn match - dat zomaar een hoogtepunt had kunnen zijn - kwam er in de eerste helft toen hij een cadeautje kreeg van de Cremonese-verdediging, maar dat niet kon uitpakken. Hieronder kan je de beelden bekijken.

Doelpuntenmakers:

77' Okereke 0-1, 90+3' Messias 1-1

Poll: Had CDK deze moeten maken?