Bookmaker voorspelt nu al de uitslagen van Club-Union en Antwerp-Genk

Bookmaker voorspelt nu al de uitslagen van Club-Union en Antwerp-Genk
Vrijdag 05 mei 2023 - 14:30   I   door Redactie

Het seizoen gaat veel sneller voorbij zijn dan gedacht. Want in play-offs met amper zes speeldagen zitten we nu al aan ronde twee.

En daar speelt Unibet gretig op in. De bookmaker beseft als geen ander dat er - zeker in play-off 1 - elke speeldag twee toppers op het programma staan en biedt alle soorten weddenschappen aan voor dit weekend.

Kan Club Brugge zich herpakken tegen Union?

De titel is al niet meer mogelijk en een Europees ticket is ook al binnen, dus is de druk van de ketel bij Club Brugge. Unibet noteert de winstkans van blauw-zwart thuis tegen Union aan 2.15 tegenover 3.30 voor de Brusselaars.

Zal Vincent Janssen scoren tegen KRC Genk?

De kans dat Antwerp de weg naar de netten vindt is bijzonder groot. Unibet ziet de Nederlander met 2.35 ook als de speler met het meeste kans om te scoren in Antwerp-KRC Genk, gevolgd door ploegmaats Balikwisha en Kerk met 2.80.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Denk je dat Antwerp de leiding gaat pakken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024