‘Vermaelen kan heel België verbazen en aan de slag gaan bij JPL-club’

‘Vermaelen kan heel België verbazen en aan de slag gaan bij JPL-club’
Vrijdag 05 mei 2023 - 17:00   I   door Redactie

Dat ze bij Club Brugge op zoek zijn naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen wist je natuurlijk al. Maar er zijn nog JPL-ploegen die niet weten wie er na de zomer de hoofdtrainer zal zijn.

STVV bijvoorbeeld, waar Bernd Hollerbach al enige tijd geleden aangekondigd heeft dat het zijn laatste seizoen bij de Kanaries was. Het Nieuwsblad meldt dat ze in hun zoektocht naar een opvolger zijn uitgekomen bij Thomas Vermaelen, maar dat de eerste contacten al van enkele maanden geleden dateren.

Sinds hij te horen heeft gekregen dat er geen plaats meer is voor hem in de staf van de Rode Duivels, zit de ex-Barcelona-speler zonder job. Het valt nog af te wachten of Vermaelen ook echt de nieuwe trainer van STVV wordt, maar ze hebben alvast een opvallende link met elkaar.

Vermaelen speelde namelijk enkele seizoenen bij het Japanse Vissel Kobe en STVV heeft een Japanse eigenaar. Ook de naam van voormalig Club-trainer Carl Hoefkens is trouwens al gevallen als mogelijke opvolger voor Hollerbach. Er wordt verwacht dat de nieuwe T1 volgende week officieel voorgesteld wordt.

Poll: Wie zou het volgend seizoen het beste doen als T1 van STVV?

TAGS  I  Rode Duivels  I  STVV

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024