‘De Bruyne kijkt op door erg concrete interesse: Liverpool vol voor Duivel’

‘De Bruyne kijkt op door erg concrete interesse: Liverpool vol voor Duivel’
Zaterdag 06 mei 2023 - 16:00   I   door Redactie

Er zijn enkele spelers die onafscheidbaar lijken van hun clubs. Denk bijvoorbeeld maar aan Kevin De Bruyne bij Manchester City, of in het verleden Lionel Messi bij FC Barcelona.

Schijn kan dus bedriegen, want Messi speelt intussen al een paar seizoenen niet meer in Spanje. De kans dat De Bruyne Manchester City snel zal verlaten lijkt weliswaar klein. In vergelijking met zijn eerste seizoen bij de Citizens (acht jaar geleden), is hij de enige speler die er nog is.

Afgelopen zomer vertrok Roméo Lavia nog bij Manchester City en de 19-jarige Duivel lijkt met Southampton te degraderen naar de Engelse tweede klasse. Dat ziet hij niet echt zitten, maar hij kan gelukkig op de belangstelling van heel wat Engelse topclubs rekenen.

Eén daarvan is Manchester City, die in de zomer van 2024 over een terugkoopoptie beschikken. Aangezien Lavia deze zomer al lijkt te vertrekken bij Southampton, kunnen ze die optie weliswaar niet lichten. Nu meldt Sacha Tavolieri dat Liverpool van die situatie gebruik wil maken.

Concreet

In een gesprek met LFC Transfser Room meldt hij dat Lavia een toptarget is van Jürgen Klopp zijn team en de interesse is volgens Tavolieri “concreet”. Southampton zou Lavia ook liefst níet aan Manchester City verkopen, wat natuurlijk een enorm voordeel is voor Liverpool. Wordt vervolgd…

Poll: Zal De Bruyne zijn in zijn carrière nog voor een andere ploeg dan Manchester City spelen?

TAGS  I  Manchester City  I  Liverpool  I  Southampton

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024