Thibaut Courtois keert nu opeens zijn kar en verbaast Kevin De Bruyne

Thibaut Courtois keert nu opeens zijn kar en verbaast Kevin De Bruyne
Woensdag 10 mei 2023 - 11:00   I   door Redactie

Het was dinsdagavond smullen voor de voetbalfans en in het bijzonder voor de Belgische. De Bruyne en Courtois lieten zich beiden opvallen in de halve finale van de Champions League.

Courtois keepte weer een topwedstrijd, terwijl De Bruyne uitpakte met een werelddoelpunt dat ons deed denken aan zijn goal tegen Brazilië. Na de match liet Courtois meteen weten dat hij genoten heeft van de wedstrijd, zonder echt verder in te gaan op het doelpunt van KDB.

Het Belang van Limburg wist hem iets later weliswaar te strikken voor een interview en de doelman was toch plots een andere mening toegedaan: “Er ging een penaltyfout vooraf aan de goal van De Bruyne. De ref floot hem niet, maar dan had het corner moeten zijn."

"Op de tegenaanval slikken we een doelpunt. Ik begrijp dat je als ref niet alles kan zien, maar dit is zuur”, aldus de doelman. Naast de mogelijke penaltyfout is er ook heel wat te doen over een bal die over de zijlijn geweest zou zijn tijdens de opbouw van de aanval. In Engeland wisten ze aan te tonen dat de bal ook echt het veld verlaten had.

Poll: Van wie ben jij de grootste fan?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024