‘Oude bekende naar JPL: Buitenkans voor Gheysens en Verhaeghe’ (VIDEO)

‘Oude bekende naar JPL: Buitenkans voor Gheysens en Verhaeghe’ (VIDEO)
Donderdag 11 mei 2023 - 10:00   I   door Redactie

Achter de schermen zijn ze zich bij de Belgische topclubs al voor aan het bereiden op de zomermercato. Antwerp en Club Brugge zijn in België zonder twijfel de ploegen met de grootste financiële slagkracht.

Het is dan ook logisch dat ze vaak tegenover elkaar komen te staan wanneer ze naar aanwinsten op zoek zijn. Dat is allicht ook nu weer het geval in het dossier van centrale verdediger Jackson Porozo, die volgens het Ecuadoriaanse Mr Offside op weg is naar België.

Momenteel speelt Porozo bij Troyes, maar de Franse eersteklasser zal degraderen. Porozo wil dus andere oorden opzoeken en wordt aan België gelinkt. Aangezien zijn waarde rond 3,5 miljoen euro geschat wordt en zijn contract nog tot medio 2027 loopt, lijkt hij financieel enkel haalbaar voor Antwerp en Club.

Porozo is trouwens niet onbekend bij de Belgische topclubs, want drie jaar gelden wilden onder meer Antwerp en Club hem al het hof maken. Toen koos hij weliswaar voor een overstap naar Boaviste, waar Troyes hem vorige zomer voor 3,5 miljoen euro wegplukte. Nu krijgen de Belgische topclubs dus een herkansing.

Ecuador

Porozo zou trouwens niet de eerste centrale verdediger uit Ecuador zijn bij Antwerp en Club. De Great Old ziet Willian Pacho deze zomer namelijk naar Frankfurt vertrekken, terwijl er bij blauw-zwart verwacht wordt dat Joel Ordonez volgend seizoen de stap naar de A-kern kan zetten

Poll: Waar zal Jackson Porozo volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024