Bookmaker voorspelt nu al de uitslagen van Antwerp-Club en Union-Genk

Bookmaker voorspelt nu al de uitslagen van Antwerp-Club en Union-Genk
Vrijdag 12 mei 2023 - 10:30   I   door Redactie

Het is het einde van het seizoen en dan wisselen Europees en competitievoetbal elkaar in sneltempo af. En dat laat Unibet niet zomaar aan zich voorbijgaan.

Ondertussen zitten we al aan speeldag drie in de Jupiler Pro League en met de vier topclubs die deelnemen kan de bookmaker elke speeldag wel interessante weddenschappen aanbieden.

Kan Club Brugge eindelijk eens winnen tegen Antwerp?

Het lijkt van kwaad naar erger te gaan met Club Brugge. Tot nu werden het in play-off 1 twee nederlagen voor blauw-zwart. Unibet biedt de Bruggelingen weinig hoop op Antwerp en noteert de winstkans van Club aan 4.10 tegenover 1.90 voor de Antwerpenaars.

Zal KRC Genk zich kunnen herpakken op Union?

Genk kreeg de afgelopen speeldag een ferme klap te verwerken met het verlies van drie punten én de leidersplaats aan Antwerp. De verplaatsing naar Union kondigt zich ook niet simpel aan en Unibet zet winstkans van Genk aan 3.40 tegenover 2.07 voor Union.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Wie denk je dat kampioen zal worden?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023