Dieumerci Mbokani gaat mogelijk onverwachte Pro League-comeback maken

Dieumerci Mbokani gaat mogelijk onverwachte Pro League-comeback maken
Zondag 14 mei 2023 - 10:00   I   door Redactie

Zaterdag werd de allerlaatste speeldag in de Challenger Pro League afgewerkt. RWDM promoveert na een spannende strijd met SK Beveren naar de hoogste afdeling van het Belgische voetbal.

Voor de ploeg uit het Waasland zal dus minstens nog één seizoen in de tweede klasse spelen. Zaterdagavond wisten ze met 4-1 te winnen tegen Club NXT, maar dat was niet voldoende om de titel te pakken. Ze stranden op één puntje van de ploeg uit Molenbeek.

Bij Beveren was Mbokani dit seizoen één van de absolute sterkhouders. De 37-jarige spits wist veertien keer te scoren in de competitie. Zaterdag stond hij voor aanvang van de match de Gazet van Antwerpen te woord. Daar had hij het onder meer over zijn toekomst: “Als we promoveren, ga ik voor SK Beveren in 1A spelen."

"Dat is ook zo voorzien in mijn contract. Als het niet lukt? Dan moet de club beslissen, maar het klopt dat heel wat ploegen in België mijn kwaliteiten kunnen gebruiken”, aldus Mbokani. Hij is dus overtuigd dat hij wel een nieuwe ploeg kan vinden in 1A, al sluit hij een verlengd verblijf bij Beveren ook niet uit. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Zou jij Dieu graag nog één seizoen voor je favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  SK Beveren  I  RWDM

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024