‘Edmilson Junior gaat mogelijk bij Belgische topclub JPL-comeback maken’

‘Edmilson Junior gaat mogelijk bij Belgische topclub JPL-comeback maken’
Woensdag 17 mei 2023 - 13:00   I   door Redactie

Het is intussen al bijna vijf jaar geleden dat Edmilson Junior Standard inruilde voor Al-Duhail in Qatar. Zijn contract bij de ex-club van Toby Alderweireld loopt medio 2024 af.

Als Al-Duhail nog iets wil verdienen aan een transfer, dan kunnen ze hem dus best deze zomer van de hand doen. Door een opvallend bericht op zijn Instagram-account zorgde Edmison Junior er woensdag zelf voor dat de geruchten over een comeback in België oplaaien.

De Braziliaanse Belg was namelijk in het land. Hij postte op zijn verhaal een filmpje van Sclessin (het stadion van Standard), waar hij in zijn Lamborghini voorbijreed. Wat de geruchten nog wat kracht bijzet, is dat hij geen goed seizoen achter de rug heeft in Qatar. Hij kwam al sinds februari niet meer in actie. 

Alles wijst dus op een exit bij Al-Duhail. Als hij een comeback maakt in België lijkt Standard de meest logische ploeg te zijn om dat te doen. In het verleden werd weliswaar ook Club al aan Edmilson Junior gelinkt en ook enkele andere ploegen lijken een speler met zijn kwaliteiten te kunnen gebruiken. Wordt vervolgd…

Poll: Zou jij Edmilson Junior graag bij je favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Al-Duhail  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024