Orban onthult bij welke club hij écht niet wil spelen: “Willen geen titels winnen”

Orban onthult bij welke club hij écht niet wil spelen: “Willen geen titels winnen”
Zaterdag 20 mei 2023 - 16:00   I   door Redactie

De allergrootste JPL-sensatie was afgelopen seizoen zonder twijfel AA Gent-speler Gift Orban. De winteraanwinst van de Buffalo's kon al negentien keer scoren in evenveel wedstrijden.

Bij Het Laatste Nieuws gaf hij voor het eerst een uitgebreid interview. Hij had het daar onder meer over zijn toekomst: “Ik droom van een grote competitie, ergens waar ik gelukkig kan zijn. Liever dat dan bij een grote club zitten, weinig spelen en het moeilijk hebben.”

Zijn ultieme ambitie is de Premier League: “Ik droom van clubs als Manchester United, Liverpool en Manchester City.” Maar toch is er ook één Engelse club waar hij liever niet wil spelen: “Voor Arsenal heb ik het minder. Die houden er niet van om titels te winnen (lacht).”

“Ik wil ergens spelen waar ze voor de prijzen spelen. Bij Real Madrid hebben ze geen tijd om tikitaka te spelen, daar pakken ze titels!”, concludeert de Nigeriaanse spits. “En als ik 35 jaar ben, kan ik nog altijd naar Saoedi-Arabië trekken. Dan kan ik zo nog extra geld meepikken.”

Poll: Zal Orban AA Gent deze zomer opnieuw verlaten?

TAGS  I  AA Gent  I  Arsenal

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024