‘Entourage helemaal verkocht: Club verleidt Ronny Deila met dít ferme aanbod’

‘Entourage helemaal verkocht: Club verleidt Ronny Deila met dít ferme aanbod’
Zaterdag 20 mei 2023 - 18:00   I   door Redactie

Zaterdagochtend konden we in de kranten lezen dat Standard Ronny Deila een verbeterd contract wil aanbieden om hem langer aan de ploeg gebonden te houden. Intussen wordt er bijzonder hard aan zijn mouw getrokken door Club Brugge.

Transferspecialist Sacha Tavolieri meldde zaterdagmiddag dat Deila een ferm aanbod heeft gekregen van de uittredende landskampioen. Er moeten naar verluidt enkel nog wat details besproken worden vooraleer hij zijn handtekening onder het contract zal plaatsen.

Tavolieri meldt dat Deila bij Club Brugge een jaarsalaris van twee miljoen euro kan krijgen. Een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen. De Noor zou ook heel wat inspraak krijgen in de transfers die komende zomer zullen plaatsvinden en zal daarvoor een mooi budget voor handen krijgen.

De Waalse voetbalkenner deelt via Twitter ook nog mee dat de entourage van de trainer hem alvast probeert te overtuigen van een overstap. Deila zou zelf ook gevleid zijn, maar wil vooralsnog geen knopen doorhakken. Standard wil hem dus ook langer aan zich gebonden houden en probeert het aanbod van Club te counteren met een loonsverhoging.

Poll: Zal Deila volgend seizoen T1 zijn bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024